O nama

Tvrtka Maneo d.o.o. bavi se restrukturiranjem tvrtki te poslovnim savjetovanjem iz područja financija, strateškog i investicijskog planiranja.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima, zadovoljili smo stroge financijsko-analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe. Ponosno obznanjujemo da smo  postati nositelji  AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2013., 2014., 2015. i 2016.  godinu, što znači da smo među 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj. Napominjemo da certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći europski ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj (Poslovna.hr, Boniteti.hr, Winko.hr). 

Specijalizirali smo se za sve vidove restrukturiranja tvrtki – od organizacijskih i projektnih rješenja  za malo i srednje poduzetništvo te pripreme projekata za financiranje izradom poslovnih i investicijskih planova, studija izvedivosti i marketinških studija, do  predstečajnih postupaka, ili pak savjetovanja kad prijeti stečaj odnosno kad ste već u stečaju.

Imamo bogato iskustvo u predstečajnim postupcima – i po starom i po novom zakonu − čime se bavimo od prvog dana otkad je na snagu stupio stari Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, a kasnije novi Stečajni zakon koji sad uređuje predstečajni postupak. S ponosom ističemo da smo do danas uspješno odradili više od 50% svih predstečajnih postupaka u RH po starom i po novom zakonu.

U našem su timu visokoobrazovani i u privredi iskusni djelatnici, ekonomski stručnjaci, revizori, pravni savjetnici, stečajni upravitelji, knjigovođe... Bogata ponuda naših usluga proizlazi iz vrijednog poslovnog iskustva stečenog dugogodišnjim radom u raznim područjima gospodarskih djelatnosti. Multidisciplinarni pristup, analitičke vještine i poduzetni duh glavne su kvalitete našega rada.

ManeoKao što ćete se i sami uvjeriti odlučite li se za suradnju s nama, redovito pratimo sve suvremene publikacije, zakone, propise kao i kretanja na tržištu važna za naše klijente. Pravodobne informacije temelj su uspjeha vaše tvrtke i upravo zato odmah ćemo vas obavijestiti o svim važnim novostima. Redovitim usavršavanjem i educiranjem svojih suradnika u mogućnosti smo uspješno pripremiti i/ili provesti željeni projekt za vas.

Imamo bogato iskustvo u vođenju raznih projekata, naše su ideje nove i inovativne te uvijek vama na korist.
Poslovni odnos s klijentima smatramo strogo povjerljivim. 

Naša je misija brza, kvalitetna i profesionalna izrada i/ili realizacija projekata poslovnog savjetovanja, a naša vizija pružiti vam baš ono što trebate.

Zašto angažirati baš nas? Koje su naše prednosti?

  • brzina i fleksibilnost
  • mladi, ambiciozni i obrazovani stručnjaci
  • specijalisti za predstečajne postupke, stečajeve i ostala restrukturiranja tvrtki
  • ekonomisti, pravnici, stečajni upravitelji i povjerenici
  • multidisciplinarni pristup i analitičke vještine
  • individualni pristup
  • nove i inovativne ideje 
 
Predstečajne nagodbe
15Zaposlenih
100Stečajeva
750Predstečajnih postupaka
750Financijskih analiza
1200+Klijenata
 
Razmišljate o restrukturiranju?
 
Prijeti Vam stečaj? Trebate poslovni ili investicijski plan? Želite u predstečajni postupak? Ostavite nam poruku
 
 
VIJESTI I NOVOSTI
 
Predstečajna nagodba
Računovodstveni servis Balance score